Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vendégházról

Vendégház bemutatása: Vendégházunk a Tóhegy lábánál helyezkedik el, amiről a nevét is kapta.A ház kétszintes + alagsor, 2000-ben lett felújítva. Négy háromágyas, két kétágyas szobával rendelkezik. Minden szobához fürdőszoba tartozik, minihűtővel felszereltek. A fűtés központi (gáz, vegyestüzelésű kazán). Két nagytársalgó tartozik a szobákhoz. Az egyik társalgó tv-vel felszerelt, valamint internethez való csatlakozást is tudunk biztosítani Külön van az alagsorban  az étkező. Az étkezőhöz tartozik egy kinti filagória rész, amit jó idő esetén szintén lehet használni.

Szolgáltatásaink:

A vendégházhoz tartozik egy 2000 m2 nagyságú kert: csúszdával,hintával,homokozóval,pinpongasztallal,csocsóval,lengőtekével, nyáron gyerekeknek fürdőmedencével,két hintaággyal. A kert végében a Malompatak folyik, ahol a gyerekek szívesen játszanak. Saját, fehér jelzéssel kijelölt túraösvény indul a patak másik oldaláról a Tóhegyre a "Varkoly kilátóhoz", ahonnan gyönyörű panoráma tárul a vendégek szeme elé.

Falusi vendéglátás:szakácsként és falusi vendéglátóként házias ételekkel várjuk kedves vendégeinket. A szállás köthető reggeli vagy félpanziós ellátással. 

 

A mappában található képek előnézete Vendégházról